De Praktijk

De naam “het Blauwe Huis” is een naam die in mijn gezin een begrip is geworden als ons thuis. Mijn dochter heeft op vakantie wel eens last van heimwee en al op jonge leeftijd noemde zij ons huis “het Blauwe Huis”, als haar thuis waar ze na de vakantie graag weer naartoe wilde gaan. Echt blauw is het huis niet, maar er is wel een blauwe voordeur en blauwe raamkozijnen.

De praktijk bevindt zich in een speciaal hiervoor ingerichte spreekkamer op de eerste verdieping van ons woonhuis in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten.

Werkwijze

In ons eerste telefonische contact zal ik met u een kosteloos en vrijblijvend telefonisch consult met u afspreken waarin we kort kunnen bespreken wat uw klachten zijn en of u hiervoor bij mij terecht kunt. Vervolgens gaan we in een eerste intakegesprek in op de klachten en hoe deze een rol spelen in uw leven, en zullen we samen een eerste opzet voor een behandelplan maken. In het behandelplan staat wat het doel is van de therapie en met welke therapievorm we samen gaan werken. Hierbij zullen uw wensen en verwachtingen van de behandeling centraal staan. In het vervolgintakegesprek dat daarna volgt, maken we dit plan definitief en gaan we meteen aan de slag met uw behandeling.

Annuleren of verzuim

U kunt de gemaakte afspraken 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Indien u de afspraak minder dan 24 uur van tevoren afzegt of als u verzuimt te komen, dan wordt het vaste tarief van de afspraak alsnog bij u in rekening gebracht.

Bereikbaarheid

De praktijk is gedurende de gehele werkweek te bereiken via het emailadres praktijkhetblauwehuis@gmail.com of u kunt een voicemail bericht achterlaten op 06-55818366 met uw naam en telefoonnummer. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het telefonisch contact zal voornamelijk in de avonduren plaats vinden aangezien ik overdag elders werk.

gz-psycholoog relatie gezinstherapeut